Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
חפש
שתפו
X

חביתת קמח חומוס/עדשים מוגשת לצד ירקות בתיבול שמן זית

חביתת קמח חומוס/עדשים מוגשת לצד ירקות בתיבול שמן זית

רמת קושיקל

חביתת קמח חומוס/עדשים מוגשת לצד ירקות בתיבול שמן זית

מצרכים:
בצל בינוני קצוץ דק
שמן זית לטיגון
1⁄2 כוס קמח חומוס או קמח עדשים
פפריקה, כמון, כורכום, שום כתוש
1/2-2⁄3 כוס מים

אופן ההכנה:
- מטגנים את  הבצל במעט שמן. בקערה נפרדת מערבבים את הקמח עם התבלינים ומעט מים למניעת גושים  מוסיפים בהדרגה את המים עד שמגיעים למרקם חלק.
- מוסיפים את הבצל המטוגן לקערה ומערבבים.
- מחממים שמן במחבת שטוחה ויוצקים את הבלילה לכדי שכבה דקה (מעט יותר מפנקייק).
- מכסים מיד ומחלישים את האש.
- כאשר החביתה מתחילה להיקרש מלמעלה, הופכים אותה בעזרת תרווד.

הקטניות הן מקור מצוין לחלבונים. הן גם עשירות במינרלים כמו אבץ, סידן, ברזל, אשלגן וזרחן. כמו כן הן עשירות בוויטמינים מקבוצת B, כולל חומצה פולית ותיאמין.

הצטרפו למועדון החברים Baby&Me

חפש

עדיין לא מצאתם את מה שאתם מחפשים?

נסו את מנוע השאלות החכם שלנו. תמיד יש לנו משהו בשבילכם