Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
חפש
שתפו
X

פשטידת תרד

פשטידת תרד לצד טחינה ירוקה וירקות

רמת קושיקל

פשטידת תרד לצד טחינה ירוקה וירקות

מצרכים:
500 גרם תרד טרי, חצי כוס קמח, 2 ביצים, 2 כפות גדושות קוטג' או גבינה לבנה, חצי כפית אבקת אפיה, 300 ג' גבינת צהובה מגורדת ובצל קצוץ דק.
מבחר ירקות 
טחינה ירוקה:
כוס טחינה גולמית
1 כוס מים קרים
1/4 כוס מיץ לימון
2 שיני שום
צרור פטרוזיליה
צרור כוסברה

אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל עד השחמה. חותכים את עלי התרד ומוסיפים אותם למחבת לטיגון. מורידים מהאש ומצננים. מערבבים את הבצל והתרד עם שאר הרכיבים ויוצקים לתבנית משומנת. מכניסים לתנור שחומם מראש ב 180 מעלות לכ- 40 דקות או עד השחמה.
טחינה ירוקה : טוחנים במעבד מזון את כל המצרכים. אם התערובת סמיכה מדי מוסיפים מעט מים.
מגישים לצד טחינה  וירקות חתוכים לגודל  המתאים להתמודדות התינוק.

התרד עשיר בברזל, סידן וויטמינים רבים כמו ויטמין K וחומצה פולית. כדי להגביר את ספיגת הברזל שלבו ירקות חתוכים או סלט ירקות מתובל בלימון המכיל ויטמין C  שמסייע בספיגת ברזל שמקורו ממזון מהצומח.

הצטרפו למועדון החברים Baby&Me

חפש

עדיין לא מצאתם את מה שאתם מחפשים?

נסו את מנוע השאלות החכם שלנו. תמיד יש לנו משהו בשבילכם