MyFeed Personalized Content
אבני דרך בהתפתחות ותזונת התינוק בגיל 12-24 חודשים
ארוחת צהריים
מתכון
הוספה למועדפים

קבב על מקל קינמון

קל
אופן ההכנה
  • קבב על מקל קינמון

    להגיש עם טחינה ותוספת של ירקות [בטטה, סלק, קישוא, כרובית] אפויים בצד

    מצרכים:
    1/2 קילו בשר טלה טחון עם שומן. 2 שיני שום, שמן זית לתיבול, עלים מענף טימין אחד, צרור קטן של כוסברה, פלפל, מקלות קינמון.

    אופן ההכנה:
    קוצצים את עלי הכוסברה והטימין עם שיני השום דק דק. מוסיפים לבשר הטחון ומערבבים היטב לפיזור שווה. מוסיפים פלפל ומערבבים.
    אפשר להוסיף מעט שמן זית לעידון טעם הבשר ואפשר גם לשמן מעט את התבנית.
    יוצרים בעזרת הידיים קציצות עגולות ומניחים אותן בתבנית מסודרים בשורות.
    בתוך כל קציצה מכניסים מקל קינמון (כמו סוכריה הפוכה).
    אופים כ- 40-50 דקות, בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות. בנפרד לאפות ירקות לבחירתכם עם מעט שמן זית ולהגיש עם טחינה.

    תנו לפעוט להרגיש, לגעת, לשחק עם האוכל, לאחוז ולהתנסות בעצמו וכמובן להתלכלך והכל כמובן תמיד בהשגחת מבוגר.