MyFeed Personalized Content
אבני דרך בהתפתחות ותזונת התינוק בגיל 6-12 חודשים
ארוחת בוקר
מתכון
הוספה למועדפים

לביבות בטטה

קל
20דק'

לביבות יאמי עם מרכיב שהופך את הכל לטעים ומזין במיוחד. יש לכם בטטה? מתחילים

אופן ההכנה
  • 20דק'
    הכנה
  • 20דק'
    סה"כ זמן הכנה
  • מצרכים:

    2 בטטות בינוניות
    1 תפוח אדמה
    ¾ כוס קמח כוסמין מלא/קמח רגיל
    3 כפות דייסת סולת (אפשר להשתמש במקום בדייסת דגנים/ דייסת קורנפלור)
    1 כף שמן זית
    תבלינים לפי הטעם
    לשימון התבנית והלביבות:
    2-3 כפות שמן זית

    אופן ההכנה:

    מקלפים את הבטטות ותפוח האדמה.
    מבשלים את הירקות בשפע מים עד לריכוך.
    מועכים את הירקות לפירה חלק ומוסיפים את כל שאר החומרים.
    מחממים תנור ל-180 מעלות ומכינים תבנית עם נייר אפייה.
    משמנים מעט את נייר האפייה.
    יוצרים לביבות בעזרת ידיים רטובות ומניחים על התבנית.
    משמנים את הלביבות מעט גם מלמעלה.
    אופים 25-35 דקות עד שהלביבות מעט שחומות. בתיאבון!