MyFeed Personalized Content
ערב
מתכון
Add this post to favorites

פשטידת ברוקולי

קל

הוראות הכנה

  • פשטידת ברוקולי

    מצרכים:
    500 גרם ברוקולי (אפשר גם קפוא), 2 כפות קמח מלא, 3 ביצים, 1 גבינת קוטג', 1 גבינה לבנה, חצי שקית אבקת אפיה, 300 ג' גבינה צהובה מגורדת.

    אופן ההכנה:
    מאדים את הברוקולי עד שיתרכך ומרסקים אותו. מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים לקבלת תערובת. מכניסים לתבנית משומנת ,לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות למשך כ 40 דקות או עד שהפשטידה תשחים מלמעלה. מצננים ומגישים. ניתן להגיש לצד אבוקדו ויוגורט לא ממותק.

    אפשרו לתינוק לפתח את עצמאותו - גם באוכל! חלק חשוב מהתפתחותו. תנו לו להרגיש, לגעת, לשחק עם האוכל
    הברוקולי עשיר בסידן, מינרל חשוב לבניית העצמות והשניים.