MyFeed Personalized Content
אבני דרך בהתפתחות ותזונת התינוק בגיל 6-12 חודשים
ארוחת ערב
מתכון
הוספה למועדפים

לביבות אפונה אפויות

קל

30 לביבות טעימות, מלאות חלבון וקלות להכנה

אופן ההכנה
  • מצרכים:

    400 גר׳ אפונה קפואה מופשרת
    3 ביצים
    100 גר׳ קמח כוסמין
    30 גר׳ דייסת קורנפלור
    1 כף אבקת אפיה
    50 גר׳ גבינת פטה מפוררת
    תרסיס שמן לאפיה

    מחממים תנור ל-180 מעלות.
    מניחים במעבד מזון אפונה, ביצים, קמח, דייסת קורנפלור ואבקת אפיה ומעבדים למרקם כמעט חלק.
    מעבירים את המחית לקערה, מוסיפים גבינת פטה מפוררת ומערבבים.
    מרפדים תבנית בנייר אפיה ומרססים בתרסיס שמן.
    בידיים רטובות יוצרים לביבות ומסדרים על תבנית האפיה, מרססים את הלביבות במעט תרסיס שמן.

    אופים כ-20 דקות, עד שהלביבות מזהיבות